WINDOW GRAPHIC

WINDOW GRAPHIC

este un autocolant prevazut cu perforatii care permite patrunderea luminii in interiorul spatiului sau a suprafetei peste care este aplicat, dar care nu ofera acces privirilor dinspre exterior in interior. Realizam la un inalt nivel calitativ acest tip de autocolant personalizat, ideal atat pentru decorarea spatiului dumneavoastra, cat si ca suport de reclama!

CANTITATE
  • CANTITATE / m2
  • 1*
  • 20
  • 50
FAȚĂ
  • PRINT - O FAȚĂ
  • 15,00 euro
  • 13,00 euro
  • 10,00 euro

Window Graphic este un autocolant alb realizat din PVC, cu adeziv negru pe partea de spate, fiind ideal pentru suporturi fixe ca ferestrele magazinelor sau vitrinele supermarket-urilor, dar si pentru suporturi mobile cum ar fi geamurile autovehiculelor sau autobuzelor. 

La Printink Solutions detinem tehnologii performante si inovatoare de print digital pentru formate mari, precum si cerneluri premium pe baza de solvent sau ecosolvent, prin intermediul carora va putem livra autocolante Window Graphics (One Way Vision) realizate impecabil, care va vor oferi garantat nu doar un spatiu de reclama, ci si protectia vizuala dorita a suprafetei decorate.

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.