DISPLAY DIN PLEXIGLASS

DISPLAY-URILE DIN PLEXIGLASS

Suporturile din plexiglas transparent sunt materiale expozitionale foarte utile companiilor, indiferent de domeniul de activitate. In functie de nevoile companiei dumneavoastra, realizam o gama extinsa de materiale expozitionale din plexiglas in diferite forme si dimensiuni, care pot fi personalizate prin imprimare UV sau prin gravura cu laser.

Avand un aspect simplu, elegant, display-urile din plexiglas permit expunerea in cea mai buna lumina a materialelor dumneavoastra publicitare (flyere, brosuri, vouchere), a produselor aflate la vanzare (telefoane mobile, pantofi, camasi), precum si a articolelor de birou (carti de vizita, instrumente de scris).
Display-urile sunt pretabile pentru spatii plane ca tejghele, mese si birouri, sau pot fi prinse direct pe pereti, avand o foarte mare utilitate in restaurante sau fast-food-uri, in magazine sau spatii comerciale sau in cadrul targurilor sau expozitiilor la care participati.

Totodata, realizam si panouri separatoare din plexiglas, care pot fi montate in receptii, tejghele, casierii sau oriunde este necesara protectia produselor expuse sau a personalului care lucreaza cu publicul.

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.