CASETE LUMINOASE

CASETELE LUMINOASE

outdoor sau indoor contin denumirea, brandul sau logo-ul dumneavoastra si au rolul de a va conferi expunere si vizibilitate. Datorita tehnologiei moderne si sustenabile pe care o utilizam la Printink Solutions, putem realiza in termen scurt casete luminoase la un nivel inalt d.p.d.v. calitativ pentru sediul, magazinul sau unitatea dumneavoastra de productie.

Indiferent ca sunteti o companie producatoare de bunuri sau ca activati in domeniul prestarilor de servicii, este absolut necesar ca denumirea, brandul sau logo-ul dumneavoastra sa fie vizibile publicului si chiar angajatilor, prin intermediul unei casete luminoase.

Casetele sunt confectionate din cele mai bune materiale suport cum ar fi poliplan, plexiglas, PVC, dibond, au sisteme de profilare din plastic sau metal, si pot fi plate sau termoformate, in functie de necesitatile spatiului. Rezultatul final, prin sistemul de iluminare si contrast, va crea un puternic impact vizual pentru toti cei care va vor trece pragul – clientii, partenerii sau posibilii cumparatori.

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.