PLACI PVC

PLACI PVC

Placile publicitare din PVC au o structura fina ce permite imprimarea textelor si imaginilor la o inalta rezolutie, dar si o anumita flexibilitate, ce confera rezistenta pentru utilizare indelungata. In baza graficii inaintate, executam printarea si prelucrarea placilor PVC pentru o varietate de proiecte si aplicabilitati.

Prin intermediul echipamentelor moderne si sustenabile pe care le utilizam la Printink
Solutions, realizam cu maxima eficacitate si rapiditate procesele de printare digitala, lacuire, laminare si procesare a placilor din PVC expandat, necesare pentru realizarea produselor dumneavoastra.

Indiferent de scopul si destinatia acestora – panouri publicitare, amenajari interioare, standuri expozitionale, semne si indicatoare, pereti despartitori etc – va garantam un aspect vizual ireprosabil al produsului finit, precum si o durata mare de exploatare.

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.