PIXURI

PIXURILE

sunt cele mai utilizate obiecte intr-un birou sau in cadrul conferintelor si a seminariilor, fiind totodata si un mjloc eficient de promovare a companiei dumneavoastra. La Printink Solutions realizam personalizarea tuturor instrumentelor de scris de care aveti nevoie, garantandu-va rezultatul: produse impecabile.

Avand la dispozitie tehnologii variate – imprimare prin policromie LED UV, tampografie, gravura laser, serigrafie, putem executa personalizarea articolelor de scris la un nivel calitativ inalt, atat pentru materiale din plastic, cat si din metal sau lemn.

Realizam imprimarea rapida a logo-ului dumneavoastra pe creioane, stilouri, markere sau diverse pixuri din metal, plastic sau materiale eco, pentru a va putea livra rapid un obiect util si un adevarat instrument de promovare.  

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.