AUTOCOLANTE

AUTOCOLANTELE

sunt materiale publicitare cu mare impact vizual, extrem de versatile si cu aplicabilitate atat indoor, cat si outdoor. La Printink Solutions detinem toate echipamentele necesare pentru a putea realiza autocolantele de care aveti nevoie, indiferent de destinatie sau suport: panouri publicitare, bannere, vitrine, casete luminoase, autovehicule, standuri etc.

Autocolantele sunt materiale realizate dintr-o folie de PVC cu adeziv pe partea de spate si care pot fi decupate pe dimensiuni variate. Imprimarea se executa pe o singura fata cu cerneala policrom pe baza de solvent, si adeseori, pentru a avea o mai mare rezistenta in timp, autocolantele pot fi laminate. 

Prin materialele utilizate, tehnologia de print digital si finisarile de calitate marca Printink Solutions, veti beneficia 100% de un produs publicitar premium, care va crea o experienta inedita de culoare!

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.