FOLII PENTRU SABLARI GEAMURI

FOLIA DE SABLARE

este o folie din PVC, translucida si cu o suprafata semi-mata, care se preteaza pentru toate spatiile in care se doreste eliminarea reflexiilor luminii: spatii comerciale, birouri, vitrine, oglinzi, usi, ferestre etc. In raport cu necesitatile spatiului dumneavoastra, transpunem grafica fidel intr-un produs finit nu doar util, ci mai ales spectaculos!

Sablarea in sine a sticlei implica costuri ridicate, si din acest motiv, folia de sablare este o rezolvare mult mai rapida si eficienta, avand posibilitatea de a fi si personalizata cu logo-ul sau brandul companiei, in functie de necesitati.

Datorita tehnologiilor de printare digitala, decupare si finisare pe care le detinem la Printink Solutions, executam la un inalt nivel calitativ folii de sablare cu diferite aplicabilitati indoor sau outdoor, pentru decorarea totala sau partiala a suprafetelor din sticla, creand garantat o noua imagine!

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.