LITERE VOLUMETRICE

LITERELE VOLUMETRICE

Literele volumetrice reprezinta materiale publicitare de efect prin care se pot expune extrem de vizibil diferite elemente ca logo-uri, branduri sau diverse denumiri, in cadrul unor spatii interioare sau exterioare. La Printink Solutions realizam la un nivel premium litere volumetrice, care garantat, va vor face sa iesiti pozitiv in evidenta!

Literele volumetrice sunt ideale pentru sedii de firma, institutii, centre comerciale, hoteluri si pensiuni, restaurante, conferind o imagine si un aspect inedit spatiilor in care sunt amplasate.
Gratie echipamentelor moderne de print digital si de prelucrare a materialelor publicitare de care dispunem, la Printink Solutions executam o varietate de litere volumetrice iluminate sau neiluminate, simple sau autocolantate, dintr-o gama de materiale diverse ca forex, dibond, polistiren, plexiglas, profile din aluminiu etc.

Cele mai spectaculoase litere volumetrice pe care le realizam sunt cele luminoase, care pot fi cu iluminare interioara, laterala sau tip halou (cu leduri), sau cu iluminare frontala (cu reflectoare), acestea putand fi montate direct pe zidarie, dar si pe panouri din PVC, plexiglas, poliplan.

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.