BROSURI/CATALOAGE

BROSURI SI CATALOAGE

Sunt solutia cea mai eficienta atunci cand doriti sa oferiti informatii detaliate publicului-tinta, sa descrieti categoriile de servicii oferite sau sa expuneti caracteristicile produselor pe care le fabricati. Iar pentru ca aspectul acestor materiale sa fie cat mai atractiv, noi punem in valoare continutul prin calitatea exceptionala a tiparului!

Preturile sunt exprimate in LEI si INCLUD TVA

Indiferent daca optati pentru print alb-negru sau color, calitatea hartiei folosite pentru paginile de interior ale unei reviste sau brosuri este foarte importanta si poate face diferenta intre un material care este doar usor atins, rasfoit sau intr-adevar citit cu interes. Totodata, calitatea cartonului folosit pentru coperta si finisarile sunt esentiale pentru aspectul final al revistei sau al brosurii. 

La Printink Solutions acordam atentie maxima fiecarei faze preliminare executiei, pentru a putea seta parametrii optimi necesari in faza de productie, care se realizeaza prin intermediul unei linii automate de printat, capsat si indoit. Rezultatul final va fi impecabil si va va ajuta sa obtineti  rezultatele estimate!

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.