PRINT UV

PRINTUL UV

Atunci cand compania dumneavoastra are nevoie de anumite produse de prezentare sau de promovare care nu pot fi transpuse pe suport de hartie, printarea UV este o modalitate rapida, moderna si net superioara d.p.d.v. tehnic. La Printink Solutions va tiparim mesajele sau logo-ul pe orice obiect, garantandu-va mereu un aspect impecabil!

Tehnica imprimarii UV este compatibila cu orice suport rigid, cum ar fi suprafetele si obiectele din plastic, plexiglas, lemn sau metal. Uscarea cernelurilor este aproape instantanee datorita luminii ultraviolete, culorile sunt mult mai intense, cu rezolutie foarte buna, materialele imprimate avand astfel o calitate incontestabila. 

Echipa de specialisti Printink Solutions va poate oferi servicii complete de consultanta privind materialele disponibile, iar echipamentele noastre performante de printare UV garanteaza obtinerea unor rezultate spectaculoase pentru produsele dumneavoastra: carti de vizita pe suport din plastic, carduri de fidelizare, legitimatii, CD-uri, telefoane mobile, laptop-uri, chargere, trofee, pixuri, stickuri de memorie s.a.m.d.

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.