INSCRIPTIONARI AUTO

INSCRIPTIONARI AUTO

Autocolantul personalizat este unul din materialele cel mai des utilizate pentru decorarea rapida si relativ ieftina a autoturismelor. Avantajele colantarii autovehiculelor sunt evidente: masinile sunt foarte vizibile si sunt un instrument de marketing excelent pentru expunerea brandului sau a logo-ului companiei dumneavoastra!

Pentru colantarea autovehiculelor, la Printink Solutions utilizam folii de foarte buna calitate, decupate in raport cu grafica aferenta, autocolante intr-o paleta variata de culori, autocolante reflectorizante etc, printate digital policromie, la o rezolutie foarte ridicata si laminate cu folii speciale cu protectie UV ce ofera protectie impotriva zgarieturilor etc. Astfel, inscriptionarea autovehiculelor va va satisface 100% d.p.d.v. al calitatii imaginilor si va va garanta rezistenta pe termen indelungat.

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.