MESH-URI PUBLICITARE

MESH-URILE PUBLICITARE

sunt un mijloc foarte eficient de promovare a serviciilor sau produselor dumneavoastra, fiind folosite in principal pentru fatadele sau decorarea cladirilor, dar si ca display-ere de interior sau de exterior. Fiind realizate dintr-un material cu perforatii, mesh-urile permit circulatia aerului si de aceea, le putem realiza pe dimensiuni mari sau chiar foarte mari, conferindu-va o vizibilitate foarte mare.

Mesh-urile sunt cea mai potrivita solutie atunci cand planuiti o campanie publicitara sau doriti sa creati brand awareness pe termen lung, datorita faptului ca sunt confectionate din poliplan, o tesatura textila dublata pe ambele fete cu PVC, material foarte rezistent. Prin intermediul tehnologiilor inovatoare de print digital pe care le utilizam, vom realiza mesh-urile dumneavoastra cu cele mai sustenabile materiale si cerneluri, oferindu-va garantia unor materiale publicitare foarte rezistente pe termen lung.

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.