CANI PERSONALIZATE

CANILE

personalizate cu logo-uri, fotografii sau mesaje publicitare sunt cele mai uzuale articole promotionale aflate in fiecare companie si birou. Angajatii, partenerii sau clientii dumneavoastra vor considera acest articol foarte util pentru uzul propriu sau pentru a fi oferit mai departe sub forma de cadou.

Orice obiect din ceramica sau sticla doriti sa personalizati pentru compania dumneavoastra – cani, farfurii, pahare, scrumiere etc, echipa Printink Solutions va executa rapid si cu maxim profesionalism operatiunile de preluare a graficii aferente si transferarea pe obiectele promotionale respective.

Gratie echipamentelor performante de print UV putem imprima pe orice obiect, indiferent de forma (rotunda, figurine), culoare (alb / negru / color) sau textura (fin, sablat, termosensibile), si astfel, produsul dumneavoastra va crea garantat o experienta inedita de culoare!

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.