GRAVURA LASER

GRAVURA LASER

Prin gravura se pot personaliza intr-un mod original o multitudine de articole sau obiecte promotionale: instrumente de scris, ceasuri, medalii, trofee etc. Personalizam o gama larga de obiecte prin gravura laser si va garantam obtinerea unor articole de calitate ridicata, cu detalii de cea mai mare finete si o durata mare de exploatare.

Gravura laser este una din cele mai moderne tehnologii prin intermediul careia se pot inscriptiona imagini pe diferite materiale, cu suprafete plane sau cilindrice. Aceasta tehnica este folosita pentru gravarea obiectelor din sticla, plastic, piele, lemn, pluta, marmura, plexiglas, forex, metalex etc.

Echipa Printink Solutions detine tehnologia si expertiza necesara pentru realizarea oricarui proiect de gravura sau decupare pe care ni-l incredintati:  litere volumetrice, placute semnalistica, inscriptionari obiecte promotionale, marcaje produse etc.

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.