DESPRE NOI

Va livram produse publicitare impecabile, utilizand cele mai moderne echipamente de tiparire digitala si cele mai noi materiale de pe piata

Avand o experienta de peste 5 ani in domeniul serviciilor de printare si productie publicitara, suntem o tipografie digitala profesionista care detine solutiile necesare pentru livrarea unor imagini impecabile si a unor experiente inedite de culoare. Principalii diferentiatori ai companiei noastre sunt respectul, profesionalismul, competivitatea si rapiditatea.Prin intermediul tehnologiilor avansate de care dispunem, ne adresam cu preponderenta clientilor business carora le putem realiza o varietate mare de produse publicitare, articole personalizate, materiale promotionale si expozitionale necesare in activitatea zilnica sau sezoniera, in campaniile publicitare sau in cadrul evenimentelor.

Valorile noastre

Scopul nostru este sa devenim principalul dumneavoastra furnizor pentru print digital si productie publicitara, garantandu-va o abordare personalizata, o calitate excelenta a produselor livrate, preturi corecte, termene de livrare avantajoase si beneficii de fidelizare pe termen lung.

Suntem o echipa bine pregatita si cu experienta in domeniu, de aceea va garantam calitatea si termenul de livrare al lucrarilor executate.

Va comunicam in mod obiectiv toate beneficiile si aspectele legate de lucrarea sau serviciul contractat.

Va oferim suport, consultanta si servicii de inalta calitate, indiferent de marimea lucrarilor contractate.

SCURT ISTORIC

Printink Solutions a luat fiinta in anul 2015, cu scopul principal de a oferi companiilor servicii profesioniste de print digital si productie publicitara, in baza unei politici de vanzari axata pe abordare personalizata, calitate excelenta a produselor livrate, preturi corecte si respectarea termenelor de livrare.
Avand un background in antreprenoriat de peste 9 ani in domenii si industrii variate, fondatorul companiei a investit permanent in achizitia celor mai noi si performante echipamente, precum si in crearea unei echipe specializate, solide, care sa redea cat mai fidel valorile Printink Solutions: respect, profesionalism, competitivitate.

ECHIPAMENTE

Suntem mereu in pas cu tehnologiile tot mai avansate si cu cerintele tot mai ridicate ale pietei pentru a va putea livra mereu materiale publicitare de o calitate ireprosabila! Investim in achizitia celor mai noi materiale de pe piata si a unor echipamente performante, sustenabile – imprimante modulare sau cu sistem de vacuum, lasere si cuttere de maxima precizie, utilaje de infoliere, brosare, microperforare, gravare, biguire etc – prin intermediul carora putem sa va oferim o gama extinsa de produse publicitare, indiferent de marimea, forma sau materialul-suport al acestora: hartie, carton, textile, ceramica, plastic, cauciuc, lemn, compozit etc.