BANNER PUBLICITAR

BANNERE PUBLICITARE

Scopul bannerelor publicitare este ca prin mesaje si culori atractive sa capteze atentia clientilor sau prospectilor dumneavoastra. Pe langa faptul ca bannerele va vor evidentia brandul sau produsele, avantajele acestor medii de promovare este ca sunt versatile, usor de montat si intretinut, si ca se produc relativ rapid.

Specialistii Printink Solutions detin toate competentele tehnice pentru oferirea celor mai bune sfaturi privind materialele compatibile pentru mesajele dumneavoastra publicitare pentru mediul outdoor, indiferent de modelul ales – bannere frontlit, panouri backlit, bannere tensionate pe cadru metalic, copertine etc – sau de modul de finisare al acestora – prevazute cu capse, tiv, fante de vant, buzunare etc. Materialele din frontlit si backlit (textile dublate cu PVC) sunt imprimate digital cu cerneluri pe baza de solvent, ecosolvent, UV sau latex, conferind astfel bannerelor rezistenta maxima contra decolorarii sau intemperiilor, pe termen indelungat.

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.