ARTICOLE TEXTILE

PERSONALIZARE TEXTILE

Tricourile personalizate sunt printre cele mai solicitate articole promotionale, fiind un mijloc eficient de promovare a logo-ului unei companii, a unui mesaj publicitar sau de semnalizare a unei campanii de advertising. La Printink Solutions aveti garantia calitatii pentru orice articol textil personalizat, indiferent de metoda aleasa - prin imprimare, transfer sau broderie!

In general, personalizarea pe materialele textile ca tricouri, pelerine de ploaie, sepci, genti, rucsaci, umbrele etc, se realizeaza prin intermediul serigrafiei, care opereaza cu cerneluri pe baza de apa sau cu vopseluri speciale care permit obtinerea unor imprimeuri de calitate.

Procedeele de personalizare Printink Solutions pot fi realizate prin printare directa pe materialul textil, prin intermediul echipamentelor de sublimare prin termotransfer sau prin broderie computerizata, ideale pentru personalizarea unor produse textile scumpe din fibre naturale sau sintetice (jachete matlasate, hanorace din fleece, camasi din poliester, manusi de protectie, prosoape,  halate de baie din frotir), sau pe anumite parti ale articolului textil care nu sunt plane (bor de palarii, guler sacouri etc).

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.