DECORARI VITRINE

DECORARILE VITRINELOR

reprezinta cea mai la indemana varianta pentru prezentarea produselor sau serviciilor pe care le oferiti, si este foarte important ca grafica pe care o concepeti sa fie deosebit de atractiva dpdv al imaginilor sau sa contina mesaje tintite care sa genereze reactii privitorilor. Noi ne aducem aportul cu tiparul full-color de maxima rezolutie ce va genera experiente inedite de culoare!

Modul in care sunt decorate vitrinele spatiilor comerciale sau fatadele din sticla ale unui restaurant este esential pentru atragerea potentialilor clienti.

Tehnologia de print digital si materialele de cea mai buna calitate pe care le utilizam la Printink Solutions, va vor oferi garantia realizarii unor vitrine absolut spectaculoase, in concordanta cu alegerea dumneavoastra pentru modul de decorare: folii autocolante ce imita sticla sablata in nuante si culori de impact, printuri laminate cu folie lucioasa sau mata, stickere autocolante sau o varietate de etichete adezive.

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.