MENIURI

MENIURI

Daca detineti sau administrati un restaurant sau un hotel, atunci stiti ca un meniu atractiv, bine realizat si usor de parcurs de catre oaspetii dumneavoastra, poate sa va creasca substantial incasarile. Iar pentru ca experienta culinara sa fie intregita, meniurile tiparite la Printink Solutions vor crea si o experienta inedita… de culoare!

Preturile sunt exprimate in LEI si INCLUD TVA

Este important ca in momentul in care pregatiti grafica unui meniu, sa luati in considerare ca acesta va trebui sa genereze reactii foarte pozitive din partea clientilor. Indiferent daca optati pentru un meniu simplu cu un fundal elegant si texte detaliate despre felurile de mancare sau ingredientele folosite, sau din contra, pentru un meniu cu un design preponderent vizual, explicit, cu fotografii color de inalta rezolutie, datorita tehnologiei moderne si inovatoare de printare digitala, suntem capabili sa contribuim cu tusa finala si sa va livram un produs exceptional d.p.d.v. calitativ.

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.