BACKLIT FILM

BACKLIT FILM-UL

este un material special care se utilizeaza la casetele publicitare luminoase, cu scopul de a crea o experienta vizuala deosebita privitorilor. Fiind compus dintr-o folie PVC cu doua straturi, unul de culoare alb translucid si unul mat, materialul confera o claritate uimitoare si un contrast excelent al culorilor, nu doar pe timp de noapte cand caseta este iluminata, ci si pe timpul zilei.

Echipamentele de printare digitala si cernelurile policromie pe care le folosim la Printink Solutions in fazele de productie genereaza de fiecare data rezultate impecabile pentru filmul backlit indiferent de destinatia acestuia: standuri stradale, afise de teatru, afisaje meniuri etc. Astfel, efectul vizual al casetei luminoase montate va atrage garantat privirile clientilor dumneavoastra!

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.