MAGNETI PERSONALIZATI

MAGNETI

Fiind tot mai utilizati in sectorul corporate, magnetii personalizati reprezinta un mijloc de expunere eficient prin care va puteti promova imaginea catre clienti si parteneri. Executam la nivel premium magneti personalizati cu logo-ul companiei, orasul, locatia, produsele sau serviciile dumneavoastra.

Prin tehnologiile moderne de printare digitala si materialele de calitate pe care le utilizam, realizam o serie extinsa de articole personalizate cu sistem de prindere tip magnet, compatibile cu frigidere, tablite sau alte suporturi metalice: invitatii, marturii, calendare, semne de carte, insigne.

Indiferent de modelul pe care il alegeti (simplu, decupat pe contur), de tipul acestuia (flexibil, cartonat, cu colturi rotunjite), sau de forma dorita (rotunda, patrata, dreptunghiulara), magnetii vor fi ireprosabili d.p.d.v. al imaginii si al calitatii.

Fisierele transmise trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv. In cazul cartilor de vizita transparente, pe langa cerintele mentionate mai sus, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele specificatii:1. Tinand cont de suportul utilizat (plastic transparent) recomandam utilizarea unor elemente grafice minimaliste, renuntarea la background-ul de tip fonta plina sau imagine.
2. Cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso. Imprimarea se realizeaza pe o singura fata.
3. Elementele grafice si textul care urmeaza sa apara albe pe folia transparenta trebuie puse sub forma a 3% Cyan.
4. Elementele grafice si textul care in grafica sunt puse cu alb vor fi transparente la tipar.